Maak kennis met mij

 

Begin 2020 zijn mijn man en ik een life changing project aangegaan, we zijn verhuisd naar een uniek stukje Nederland.

Door dit project kunnen mijn paarden aan huis staan en kwam een lang gekoesterde meisjesdroom uit.

Deelnemen aan dit project brengt enkele voorwaarden met zich mee. Zo moet 50% van je grond stadslandbouw zijn. Daarnaast zijn we energieneutraal; we verbruiken niet meer dan we opwekken. Het is de bedoeling om onze "footprint" zo laag mogelijk te houden en zoveel mogelijk zelfvoorzienend te zijn.

Door deze manier van wonen ben ik steeds bewuster geworden van wat we bijvoorbeeld aan chemische stoffen door het afvalwater wegspoelen, maar ook wat ik op mijn lichaam smeer en wat ik inadem. Dit was de start van een gezonde levensstijl zonder chemische en toxische middelen. 

 

Een groot onderdeel hiervan zijn essentiële oliën welke op natuurlijke wijze de gezondheid en ons welzijn kunnen bevorderen. Zowel fysiek, mentaal als spiritueel. De oliën zijn breed inzetbaar, je kunt er zelfs schoonmaakproducten en verzorgingsproducten mee maken. 

Door het vermijden van schadelijke stoffen draag ik bij aan een betere gezondheid voor mijzelf, mijn gezin, mijn dieren en onze planeet. Deze plantpower gun ik iedereen.

 

Mijn expertise ligt bij Traumacoaching met behulp van paarden. Ik heb zelf in mijn leven veel te maken gehad met trauma en verlies. Ik kan je helpen vanuit mijn eigen ervaring en opleidingen die ik over trauma heb gevolgd.

Als dit je aanspreekt bekijk dan gerust mijn website en vind hier nog meer informatie over mij en wat ik voor jou kan betekenen. 

www.paardencoach-almere.nl